Welkom op Seelvieh.nl

Het is vandaag de 111e dag van het jaar. Acht jaar geleden werd Bella geboren. Drie jaar geleden ontmoette ik de man waar ik nu mee samen ben. Precies 8,5 jaar geleden lanceerde ik PinkGraphics.nl samen met één van mijn beste vriendinnetjes Lieke. Vandaag viert een verloren vriend zijn verjaardag. En om nog maar een speciale gebeurtenis aan 21 april toe te voegen, lanceer ik vandaag mijn eigen nieuwe persoonlijke blog.

Bloggen over persoonlijke dingen heb ik altijd heel graag gedaan, maar daar ben ik helaas op een gegeven moment mee gestopt. Toen ik het persoonlijke bloggen uiteindelijk weer wilde oppakken (en dit ook deed), voelde PinkGraphics.nl niet meer als de juiste plek om dat te doen. Daarom zocht ik naar een alternatief en een nieuwe website beginnen is daarvan de uitkomst. Welkom op Seelvieh.nl.

Het leuke aan dit ‘project’ is dat ik dit vooraf werkelijk niemand heb verteld. Zelfs Julius weet niets van de lancering van mijn nieuwe website. Verrassing!

De naam ‘Seelvieh’ bedacht ik ooit eens bij het maken van mijn social media accounts. Ik heet Silvy en mijn naam wordt vaker fout geschreven dan goed. Sylvie, Silfi, Silvi, Sylvy, Sylvia, Sylvana.. ik heb echt alles al gezien. Als grap besloot ik mijn naam op de meest foute manier ooit te schrijven en te gebruiken voor social media en in games. Deze naam heb ik nooit meer veranderd.

Dit wordt de nieuwe plek waarop ik mijn persoonlijke verhalen en ervaringen ga delen. Have fun op mijn nieuwe kleine website, ik heb al een aantal blogartikelen geschreven die je kunt lezen.